Bestel uw geneesmiddelen bij Online DruG Store

  Afslankdrankje Proto-Col Slim-FizzAfslankdrank Proto-col Slim-Fizz

  Proto-col Slim-Fizz is een uniek afslankdrankje dat u helpt strijden tegen overbodige suikers en honger. De afslankdrank bevat slecht 6 calorieën per glas en helpt u toch om de honger te verdrijven en gewicht te verliezen. Het is een kuur van 10 dagen en kan u ook helpen om uw cholesterolgehalte te verlagen. Dit drankje is één van de snelste eetlustremmers die je kan kopen! 

  Afslankdrank bestellen

  Ideaal voor mensen die niet graag pillen slikken, de capsules zijn heel goed oplosbaar in water en hebben een sinaasappelsmaak. Deze eetlustremmer is een afslankdrankje dat echt supergoed werkt!

  Wat is proto-col Slim-Fizz?

  Als je snel gewicht wil verliezen dan is dit drankje een zeer geschikte eetlustremmer voor jou. Het is een uniek afslankdrankje dat de baanbrekende fiber supplementen glucomannan bevat, dit is een natuurlijke oplosbare vezel van hoge kwaliteit die afkomstig is van de Konjacplant.

  Slechts 6 calorieën per drankje, en toch zal het jou helpen om de honger te verdrijven, maar ook uw cholesterolgehalte zal verminderen. 

  Hoe dit drankje gebruiken?

  Bij het bestellen van dit drankje ontvangt u 2 tubes van 15 tabletten. Deze tabletten lossen snel op in water en geven het water een heerlijke sinaasappelsmaak. Het beste effect bereik je wanneer je 3 glazen afslankdrank per dag drinkt.

  Hoe werkt het?

  De afslanktabletten vormen een soort gel in het water dat je drinkt. Eenmaal het drankje in de maag terechtgekomen is dan zet het heel voorzichtig uit waardoor je een verzadigend gevoel zal hebben. Het is een beetje te vergelijken met een maagband in uw maag, maar dan tijdelijk. Uw honger zal verminderen waardoor je minder zal eten en dus snel gewicht zal verliezen.

  Zijn er bijwerkingen?

  De inhoud van deze afslankdrank bestaat uit natuurlijke Glucomannan en heeft geen nare bijwerkingen. Het afslankproduct is zelfs zo zuiver dat het geschikt is voor vegetariërs en geen gluten of lactose bevat.