TanFaster SuperBruin

  tanfaster superbruin

  Immuunsysteem verhogen met Immune NU

  immune nuGeef je lichaam meer immuniteit door het innemen van 23 verschillende ingrediënten die samengevoegd zijn in het voedingssupplement Imune NU. Deze voedingsstoffen zijn gecombineerd in afgewogen hoeveelheden die je lichaam van een optimaal evenwicht voorzien. Uw lichaam zal meer afweer hebben tegen griep en allerlei andere infecties en virussen.

  Wat zijn de voordelen?

  - Het is een mix van 23 sterke ingrediënten die samengebracht zijn in 1 capsule

  - Het voedingssupplement is geschikt voor vegetariërs

  - Slechts 2 capsules per dag in te nemen

  - Het middel bevat een hoge concentratie super antioxidant-vitamine

  - Het bevat een uitgebreide micronutriënten-samenstelling

  - Het bevat bijen propolis extract 5:1

  Meer info of bestellen Immune NU 

  Wat is het belang van een goed immuunsysteem?

  Het immuunsysteem in je lichaam zorgt voor afweer tegen allerlei aanvallen. Het is een netwerk van weefsels, cellen en organen die samenwerken om je te verdedigen tegen allerlei ziekten en infecties. Wanneer er iets in je lichaam binnenkomt dat ongewoon is dan zal uw immuunsysteem dit herkennen en er ook iets aan doen. Het zal de bacterie of het virus aanvallen en uitschakelen. Hoe beter je immuniteit is hoe sterker je lichaam is en je kans groter is om niet ziek te worden. De meeste mensen hebben een normaal immuunsysteem dat goed werkt. Maar soms kan het wat minder goed werken en zwak zijn. En dan wordt je ziek.

  Wat kan de oorzaak zijn van een zwak immuunsysteem?

  Er zijn verschillende factoren die een oorzaak kunnen zijn van een verminderd immuunsysteem:

  - Een tekort aan voedingsstoffen

  - Het eten van veel bewerkte voedingsmiddelen

  - Veel stress hebben

  - Te weinig slapen 

  - Te veel alcohol drinken

  - Bij het ouder worden verminderd uw weerstand

  Waarom is Immune NU een heel goed product?

  Een uiterst belangrijke rol bij het instand houden van een goed immuunsysteem is voedsel. Een goed uitgebalanceerd dieet of supplementen die vol zitten van antioxidant-vitamines zoals vitamine C en E zijn ideaal daarvoor. Het voedingssupplement Immune NU bevat zomaar eventjes 188% van de dagelijkse voedingswaarde aan vitamine C en ook zit er 12 mg aan vitamine E in verwerkt. En dat is nog niet alles want er is nog veel meer aan toegevoegd zoals bijen propolis extract, koninginnengelei extract, de volledige vrucht van de acerola-kers en nog 18 andere voedingsstoffen en mineralen. Daarom is Immune NU een echt krachtig product geworden.

  23 Fantastische ingrediënten

  Bijen propolisBijen Propolis Extract 5: 1 200 mg, komt overeen met 1000 mg bijen propolis. Dit is een minder bekend ingrediënt dat door de bijen geproduceerd wordt. Het werd al gebruikt door de de oude Egyptenaren. Het wordt door de bijen gebruikt tijdens het bouwen van hun bijenkorf en bevat hars, wax en bioflavonoïden. Het dient als bescherming tegen bacteriën en is het immuunsysteem van de bijenkorf.

  KoninginnegeleiKoninginnengelei Extract 71.43 mg 3.5: 1, komt overeen met 500 mg koninginnegelei. Nog een ingrediënt dat door bijen geproduceerd wordt is koninginnegelei. De bijen gebruiken het om de koningin te beschermen en te voeden. Het bestaat hoofdzakelijk uit nuttige eiwitten, vitaminen en aminozuren. Het is een zeer populair product omdat men bewust geworden is van de voedingswaarde.

  Acerola kersAcerola-kers, de ganse vrucht, 300 mg, bevat minstens 25% vitamine C. Deze kers vindt men terug in het zuiden van Mexico, Midden-Amerika en sommige andere delen van Zuid-Amerika. Er zijn heel wat studies verricht over onder andere zijn vitamine C gehalte en zijn vele macro- en micronutriënten.

  Vitamine CVitamine C 150 mg (188%). Dit is een heel bekende vitamine die enorm bijdraagt aan de normale functie van het immuunsysteem. Vitamine C kan ook de opname van ijzer verhogen en vermoeidheid verminderen.

  Verdere ingrediënten zijn Manuka honing 150 mg, bijenpollen 150 mg, zwarte vlierbes extract 1000 mg, citroen bioflavonoïde, citroen bioflavonoïde 100 mg, gemberwortel extract 100 mg, resveratrol 50 mg, vitamine E 12 mg, vitamine B12 2,5 qg, vitamine D3 1000IU, zink 20 mg, niacine 16 mg, pantotheenzuur 6 mg, thiamine 2 mg, vitamine B6 1,5 mg, koper 1 mg, riboflavine 2 mg, foliumzuur 200 qg, ijzer 14 mg en selenium 100 Qg.

  Hoe te gebruiken?

  In totaal neem je 2 van deze capsules per dag. Bijvoorbeeld eentje tijdens het ontbijt en eentje tijdens het avondeten. Het potje bevat 60 capsules en is dus voldoende voor 1 maand.

  Video: hoe werkt ons afweersysteem?

  Bron: weightworld.nl